Balesetek 4-Es Főút Szolnok - Baleset történt a 4-esen, Abony és Szolnok között : Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén.

Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén. Halálos kimenetelű baleset történt győröcskénél (fotók). Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében. Súlyos balesetek a szolnoki elkerülőn. Az esethez a megyeszékhely hivatásos .

Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén. Tragédia: 13 gyermek maradt árván a ceglédberceli
Tragédia: 13 gyermek maradt árván a ceglédberceli from ocdn.eu
Halálos kimenetelű baleset történt győröcskénél (fotók). Súlyos balesetek a szolnoki elkerülőn. Az esethez a megyeszékhely hivatásos . Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében. Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén. Szolnok és szajol között a balesetben érintett szakaszon a fél útpályát lezárták.

Halálos kimenetelű baleset történt győröcskénél (fotók).

Súlyos balesetek a szolnoki elkerülőn. Szolnok és szajol között a balesetben érintett szakaszon a fél útpályát lezárták. Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén. Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében. Az esethez a megyeszékhely hivatásos . Halálos kimenetelű baleset történt győröcskénél (fotók).

Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén. Súlyos balesetek a szolnoki elkerülőn. Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében. Szolnok és szajol között a balesetben érintett szakaszon a fél útpályát lezárták. Az esethez a megyeszékhely hivatásos .

Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében. Ismét súlyos baleset a 4-es fÅ'úton | infoCegléd
Ismét súlyos baleset a 4-es fÅ'úton | infoCegléd from infocegled.hu
Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében. Súlyos balesetek a szolnoki elkerülőn. Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén. Az esethez a megyeszékhely hivatásos . Szolnok és szajol között a balesetben érintett szakaszon a fél útpályát lezárták. Halálos kimenetelű baleset történt győröcskénél (fotók).

Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében.

Halálos kimenetelű baleset történt győröcskénél (fotók). Az esethez a megyeszékhely hivatásos . Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén. Szolnok és szajol között a balesetben érintett szakaszon a fél útpályát lezárták. Súlyos balesetek a szolnoki elkerülőn. Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében.

Az esethez a megyeszékhely hivatásos . Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén. Súlyos balesetek a szolnoki elkerülőn. Szolnok és szajol között a balesetben érintett szakaszon a fél útpályát lezárták. Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében.

Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében. HétfÅ'tÅ'l változik a forgalmi rend a 4-es fÅ'út
HétfÅ'tÅ'l változik a forgalmi rend a 4-es fÅ'út from cdn.nwmgroups.hu
Súlyos balesetek a szolnoki elkerülőn. Az esethez a megyeszékhely hivatásos . Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén. Halálos kimenetelű baleset történt győröcskénél (fotók). Szolnok és szajol között a balesetben érintett szakaszon a fél útpályát lezárták. Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében.

Halálos kimenetelű baleset történt győröcskénél (fotók).

Halálos kimenetelű baleset történt győröcskénél (fotók). Az esethez a megyeszékhely hivatásos . Súlyos balesetek a szolnoki elkerülőn. Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén. Szolnok és szajol között a balesetben érintett szakaszon a fél útpályát lezárták. Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében.

Balesetek 4-Es Főút Szolnok - Baleset történt a 4-esen, Abony és Szolnok között : Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén.. Kilométerszelvényében három személyautó és két teherautó ütközött össze szolnok közelében. Szolnok és szajol között a balesetben érintett szakaszon a fél útpályát lezárták. Halálos kimenetelű baleset történt győröcskénél (fotók). Több embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül az ebesnél történt baleset helyszínén. Súlyos balesetek a szolnoki elkerülőn.